update from Wales

Hej, varit i Wales i en vecka nu och tankte att det var dags att uppdatera er lite om vad som hander har. Resan hit var k a o s, allt som kunde ga fel gjorde det men jag orkar inte ga in pa detaljer. Massa forseningar och sa vidare men grymma som vi ar hann vi i tid anda! I Cardiff motte Dawn upp oss for att kora oss sista biten till Broad Haven. Det sporegnade, sa vi kunde ha mer tur om man sager sa. Stallet var inte precis som vi forvantade oss, allt var slitet, lite smutsigt och maten smakade ingenting. Vi undrade hur fan vi skulle palla fyra veckor har.. De foljande dagarna var vi lediga sa da gjorde vi ingenting speciellt, chillade.. Pa sondagen borjade vi jobba, fick en chock typ... Helt slut efterat! Vi borjar for det mesta klockan halv atta och jobbar till halv tolv-tolv sen ar vi lediga hela dagen och jobbar tva, tre timmar pa kvallen.

Nu har vi borjat vanja oss vid det har stallet mer och mer, trevliga manniskor (bortsett fran var handledare) och det blir battre och battre helt enkelt. Lite daligt att vi maste byta rum lite da och da dock. Vi har haft tre rum pa en vecka. Med det ar inget att gora at, snart far vi flytta in i personalbyggnaden.

I helgen ar vi lediga, lycka. Da ska vi aka till Haverfordwest (en stad i narheten) och shoppa :) ska bli skont att komma bort fran vandrarhemmet ett tag.

Hoppas allt ar bra i hemma i Sverige?
Fler uppdateringar kommer antagligen, pa obestamd tid ;).





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0