Ett avslutat kapitel?

Funderar starkt på att sluta blogga, ser ingen mening med det längre och min blogg är tråkig...  Men samtidigt så finns det så många minnen här, skulle säkert ångra mig om jag raderade den. Får se hur jag gör.

kväll

Utanför har det regnat hela dagen och jag har inte gjort mycket alls... Kollat på Glee och fixat lite med projektarbetet (med betoning på lite). Den här dagen har sugit.

Hide and seek

Godmorgon! Inte uppdaterat nånting denna vecka. Första skolveckan var lugn, hände inte så mycket alls. Har inte dragit igång "på riktigt" än. Dock har man varit väldigt trött, tar tid innan man vänjer sig vid att gå upp så tidigt.

Helgen då. I fredags var det utgång med Jossan, Mickis, Ronja, maja och Jossan. Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig, men helt okej ändå. I lördags var jag på middag hos farmor och idag borde jag verkligen ta tag i mitt projektarbete som ska vara klart vecka 10, stress.  

Första skoldagen 2011

Sitter i en datasal och fördriver tiden när vi ändå har håltimme... Ingen mjukstart här inte, vi sätter direkt igång med lektioner.
Imorse var det jobbigt att gå upp, somnade rätt sent och så, men ändå inte riktigt så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Men lär väll vara helt död ikväll. Nu ska väll jag fortsätta göra ingenting.

Söndag kväll

Imorgon börjar skolan igen, fettångest på den... Men blir väll skönt att komma in i vardagen igen, eller nåt. Avslutet på lovet har i alla fall var hur bra som helst. Igår var jag med pojkvänen och hade det mysigt och idag var jag och vännerna ute och käka. xx

01.05

Idag har jag varit iväg och fixat legg och nytt kort. Äntligen blev det gjort.. Skjutit upp det i sex månader. Sen möblerade jag om lite i mitt rum.. Sjukt ovant. Vet inte om jag gillar det än. Vid åtta gick jag och jossan hem till Mickis för att dricka té och höra allt om Jossans Berlin resa! Mycket mer än så har inte hänt idag.


...

Jag gjorde en dansaudition för ungefär en månad sedan, och vet ni vad... Jag kom in! wwiiiih!

“Det bästa jag vet är att se den där gnistan väckas i ögat hos dansaren som säger 'här är jag och jag är så galet bra!' Allt sitter i blicken, i ansiktets uttryck för det reflekteras ut i kroppen. Man talar med kroppen, inga ord, bara rörelser och med dem vill jag nå fram, jag vill berätta någonting. Jag kan ha hur snygga moves som helst, göra allt exakt rätt, men ifall mitt ansikte inte deltar i mina rörelser så spelar det ingen roll hur mycket jag tar i. Hade en danslärare som brukade säga 'fake it till you make it!'. Det är inte rörelsens korrekthet som gör det, utan inlevelsen och närvaron  i varje rörelse dansaren gör som fångar min uppmärksamhet . Gör du fel, tappa inte känslan, för det märks inte för ens ditt ansikte och dina ögon berättar det. Vad är det för historia du vill berätta? Vad vill du förmedla till publiken? Det är frågor jag ställer mig innan jag går upp på scen samt vad är syftet med det jag gör, för mig?”

- Josefine, min danslärare


Söndag

Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att jag umgåtts med Mickis.. Druckit té och ätit mackor och bara snackat. Mysigt. Imorgon ska jag till banken och fixa legg och lite sånt, det är fan på tiden. Ciao!

andra januari 2011


Lelove

Igår var jag för trött för att orka skriva.. Men idag är all energi tillbaka! Nyår var rolig. Först käkade jag och Henke middag och sen var vi på fest. Kan inte fatta att det redan är 2011, hur kan det gå så fort?! I år händer en hel del känns det som. Om ett halvår tar jag studenten och planerna efter det är fortfarande väldigt oklara. Känns som alla splittras och försvinner på olika håll. Konstigt känsla. 2011 ska bli ett bra år.