Torsdag

Godmorgon! Har varit rätt tyst här ett tag men jag har inte haft varken tid eller lust.
Idag börjar jag halv två så igår blev det utgång, det var trevligt men lite tråkigt att man måste gå så tidigt för att hinna med sista tåget...
Nu ska jag lyssna på musik och äta frukost, jag älskar sovmorgon!

Jag älskar den här låten, den är du.

Måndag

Jag har varit sjuk hela helgen, så det blev ingen utgång i fredags som jag hade tänkt. Jätte tråkigt verkligen... Trots det så blev det en väldigt bra helg ändå :).

Idag är det måndag igen och dagen har inte precis varit bra. Imorse när jag vaknade öste regnet ner och jag hade absolut ingen lust att gå upp ur sängen, sen har allting bara gått emot mig haha. Nu ska jag softa framför teven, puss.


p.m.

Godkväll, idag har jag inte gjort så mycket mer än att bara varit i skolan och sen pluggat lite, försökt planera lite med mitt projektarbete men det har inte gått så bra... Ville bara säga att vår skiva nu är bokad på The bridge den andra maj, woho! Sen har även jag, jossan och mickis bokat en spontan weekend till London på sportlovet, älskar den staden! Blir massa shopping :D och lite utgång skulle jag tro ;). Dags att sova nu, godnatt.

a.m.


Foto: Le love, wildfox,

Memories


Måndag

Jag har håltimme just nu så jag tänkte att jag skulle skriva några rader...

Försov mig i morse, fick stressa men jag hann i alla fall. Känns som det typ förstörde hela dagen. Jag är trött och irriterad... Bara en lektion till, sen får jag gå hem ;). xx


Even the wrong words seem to rhyme

Gårdagen blev väldigt bra. Var i stan med pojkvännen, sen var vi bara hos honom hela kvällen.
Imorse vaknade jag upp brevid världens bästa. Idag på eftermiddagen var jag med Jossan och var lite nostalgisk haha. Var nere på vår gamla skolgård. Helt sjukt mycket minnen man har därifrån, otroligt kreativa vi var med alla våra lekar vi lekte haha!

Nu har jag suttit och pluggat ett tag och om nån timme ska jag övningsköra. Hoppas det går bättre än det gick sist.. X

filmkväll


Godmorgon! Igår blev det som sagt en hel del godsaker, last song & remember me. Två jätte fina filmer, sorglig kväll haha.

Nu ska jag snart in till stan med Henke. Ha en bra lördag!

Love


Dör lite varje gång jag ser den här bilden. S å  h i m l a  f i n.

Friday people! Blir dock en lugn kväll för mig. Ska ha tjejkväll med Mickis. Sex and the City, Dear Johan, Remember me, Last Song, Ben & Jerry. Blir nog en toppen kväll. Puss.